25 oktober 2012

Aqus introduceert standaardproduct voor risico-analyse (FMECA) datacenters

Aqus introduceert een nieuwe standaarddienst: de risicoanalyse voor computerruimtes. In deze dienst hebben we onze expertise op het gebied van risicoanalyses in bedrijfskritische omgevingen gebundeld. Daardoor kunnen we snel en gericht aan de hand van een zeer uitgebreide checklist risico's in kaart brengen en pragmatische adviezen geven om tot een veiliger situatie te komen.

Bij de risicoanalyse worden risico's gekwantificeerd volgens de methode van de Failure Mode Effects and Criticality Analysis (FMECA). Elk risico krijgt daarbij een risicoscore. Op die wijze ontstaat een ranglijst van risico's, waarbij op basis van deze score en de kosten een keuze kan worden gemaakt welke risico's verkleind of weggenomen moeten worden. U bent daarbij degene die de beslissing neemt met betrekking tot welke risico's voor u acceptabel zijn afgezet tegen de oplossingskosten. Uiteraard geven we daarbij in een duidelijke rapportage adviezen ten aanzien van en doen we voorstellen voor oplossingen.

Door de standaardisatie kunnen we deze dienst tegen gunstige voorwaarden aanbieden. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek maken wij graag een aanbieding voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten