2 januari 2012

Aqus verwerft opdracht van WPM / Eurocommerce

Aqus heeft de opdracht voor het onderhoud aan een gebouw aan de Utrechtsestraat in Arnhem gegund gekregen van Eurocommerce via WPM Groep. Eurocommerce is sinds 1957 actief op de onroerend goed markt. Eurocommerce is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfsruimte en kantoorpanden in eigen beheer. WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Vanaf 1 januari is Aqus verantwoordelijk voor het onderhoud aan vrijwel alle gebouwgebonden techniek in dit gebouw.

Het betreft onder meer het onderhoud aan:
- CV-installaties.
- Tapwaterinstallaties.
- Koelinstallaties.
- Mechanische ventilatie.
- Centrale elektrotechnische voorzieningen.
- Noodverlichting/verlichting.
- Brandmeldinstallaties.
- Gebouwbeheersysteem.

Eurocommerce is sinds 1957 actief op de onroerend goed markt. Eurocommerce is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfsruimte en kantoorpanden in eigen beheer.
Als zelfstandige organisatie is Eurocommerce niet afhankelijk van een aannemer of architect. In combinatie met onze jarenlange ervaring en knowhow, is een kwalitatief hoogstaand product gegarandeerd. Als volwaardige business partner die creatieve ideeën en innovatieve oplossingen zoekt voor de huisvesting waarin uw organisatie zich kan ontplooien. Turn key is altijd het sleutelwoord. Niet alleen turn key oplevering is een van onze kenmerken. Klik hier voor meer informatie over Eurocommerce.


WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling en beheer van vastgoed. De groep is een sterke keten van zelfstandige specialisten die profiteren van onderlinge samenwerking. Met elkaar wordt een totaalpakket onderscheidende en specialistische producten aangeboden, dat de totale levenscyclus van commercieel onroerend goed omvat. WPM Groep is specialist op het gebied van advies, ontwikkeling, beheer en exploitatie van met name winkelcentra en kantoren. Klik hier voor meer informatie over WPM Groep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten